Op zoek naar een creatieve en leuke workshop op locatie? Bij Sieruniek kunt u diverse workshops volgen om een eigen zilveren sieraad te maken. Tijdens deze workshop leert u werken met zilverklei en gaat u aan het einde naar huis met een eigen gemaakt, uniek zilveren sieraad.


Minimaal 2 personen en maximaal 8 personen. Dit is afhankelijk van het soort workshop dat u kiest.

 

Basis workshop
We beginnen met in de boeken te kijken, voorbeelden bekijken en ik geef een korte uitleg over het gebruik van zilverklei, structuurplaten, vormen en mallen. Dit geeft veel ideeën en al met al duurt het gemiddeld een uur voordat iedereen een ontwerp heeft. Vervolgens gaan we aan de slag met de zilverklei, want een workshop van 6 uur lijkt best lang, maar je hebt die tijd echt hard nodig. Als de werkstukken klaar zijn, worden ze gedroogd, geschuurd, gebakken, weer geschuurd en gepolijst.

Inclusief: 10 gram zilverklei en gebruik van gereedschappen.
Tijd: +/- 6 uur
Prijs: € 90,-

Verkorte workshop
Tijdens deze workshop zilverklei ga je naar eigen ontwerp een zilveren hanger maken. Het verschil met de gewone basisworkshop is dat je met 7 gram zilverklei aan de slag gaat.

Inclusief: 7 gram zilverklei en gebruik van gereedschappen.
Tijd: +/- 4 uur
Prijs: € 65,-

Vrijgezellenfeest/Vriendinnendag
Voor de gelukkige wordt er een mooie armband met zilveren bedels gemaakt. Elke vriendin/familielid geeft haar eigen persoonlijke betekenis aan de bedel. Aan het einde van de dag heeft de gelukkige een blijfend cadeau en een bijzondere herinnering aan een bijzondere dag.

Inclusief: 5 gram zilverklei p.p. dat is voldoende materiaal voor 2 bedels, armbandje voor de gelukkige en gebruik van gereedschap.
Tijd: +/- 3 uur
Prijs: € 45,-

Heeft u interesse in onze workshop of vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

© 2016 - 2021 Sieruniek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel