Ik ben Janneke de Horde. Vanaf kinds af aan had ik al liefde voor het vak. Ik ben begonnen met sieraden te maken van kraaltjes, maar wilde toch graag het echte werk. 

 Toen ik de HAVO had afgerond ben ik naar de vakschool in Amsterdam gegaan. Dit is een dependance van de vakschool in Schoonhoven en hier ben ik eenmaal per week de opleiding goudsmid gaan volgen. Vier jaar lang heb ik deze opleiding gedaan en heb op 5 juli 2012 mijn diploma op mogen halen. Officieel proffesioneel goudsmid

Waarom ik voor dit vak heb gekozen?
Ik hou van sieraden, heb zelf een heel arsenaal sieraden. Maar het maken ervan is nog veel leuker. Als ik met ontwerpen of het maken van een sieraad bezig ben vergeet ik de wereld om me heen. Al mijn liefde gaat  in het sieraad zitten. Het is een bijzonder ambachtelijk vak, waar ik al mijn creativiteit en liefde in kan stoppen.

Ik wil graag met mensen, u, sieraden maken waar we persoonlijke aspecten in kunnen verwerken. Zo kunt u denken aan u hobby, uw geliefde, een huisdier, uw kinderen of een herinnering aan een overledene.

Sieraden zijn persoonlijk, of het nou om een nieuw sieraad gaat, of een bestaand sieraad met emotionele waarde. Sieraden zijn net zo uniek en persoonlijk als u zelf!

 

Janneke

© 2016 - 2023 Sieruniek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel