Afleverinformatie
Wij streven ernaar om producten die zijn besteld en op voorraad zijn, zo snel mogelijk te verzenden. (behalve zondag). Het kan echter zijn dat een product op dat moment niet voorradig is en nog gemaakt moet worden. De levertijd staat altijd bij het product. Wil je eerder weten wat de precieze levertijd van het sieraad is, kun je altijd contact met ons opnemen.

Aanvullende informatie over levertijden
Houd rekening met een dag langere levertijd wanneer je bestelt op zaterdag of zondag. Je ontvangt van ons bericht als de geschatte levertijd wordt overschreden en je kunt dan eventueel je aankoopbedrag retour ontvangen. Wij vinden  goede communicatie erg belangrijk en zullen veranderingen in de status van je bestelling altijd met je overleggen.

Levering op zaterdag
PostNL bezorgt op zaterdag geen bestellingen die aangetekend verzonden moeten worden vanwege de waarde of grootte van het pakket.

Producten retourneren
Heb je een product gekocht bij Sieruniek dat niet bevalt, dan kan je dit retourneren binnen 14 (veertien) dagen na ontvangst. Wij storten het complete bedrag binnen 30 dagen terug op je bankrekening. Vermeld daarom je bankrekeningnummer waarop je het bedrag retour wilt hebben.

Retouradres
Sieruniek
Goudse Rijweg 33
2771 AH Boskoop

Condities
Producten worden uitsluitend teruggenomen in perfecte, ongedragen staat. Indien er een speciale verpakking is dat duidelijk bij het product hoort, dient deze mee retour gezonden te worden. Aangepaste- en op maat gemaakte producten kunnen niet worden geretourneerd.

 

© 2016 - 2023 Sieruniek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel